Med utsikt över The Bay

Det har varit omtumlande dagar. Sitter just nu i Sausalito, vid kanten av The Bay och blickar bort mot San Francisco. En stad som ofta ligger dold i dimman. Idag syns konturerna väl och till vänster om staden tornar Alcatraz upp sig. En alldeles magnifik utsikt. Det är lördag och folk paddlar förbi, ett sjölejon sticker upp nosen ur vattnet. Otroligt rogivande.

Det sägs att det är på barnen man ser att åren går.

Igår firade vi vår äldste sons Gratulation från USFCA, University of San Francisco California. Han har numera en Bachelor of Arts. Fyra år har gått. Fyra år fyllda av golf och studier. Det känns som det var igår vi åkte hit för att installera honom i studentrummet där han bodde första året. Igår lyssnade jag till historierna han och hans lagkamrater och coacher delade på mottagningen efter ceremonin – och tänkte att han är vuxen nu och redan rik på upplevelser.

IMG_2451

Emil med sin coach Dr Gary Nelson och lagkamrat Jobim Carlos

IMG_2495

San Francisco från Sausalito

2 kommentarer

2 kommentarer till Med utsikt över The Bay

  1. I am extremely impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog.
    Is this a paid theme or did you modify it yourself? Either way keep
    up the nice quality writing, it is rare to see a great blog
    like this one today.

  2. sdorttuiiplmnr skriver:

    I have been reading out many of your articles and i must say pretty clever stuff. I will definitely bookmark your site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *