I mitt lilla place

Så, jag tänkte att ni som vill ska få se lite av mitt lilla rum, eller ja det är väll inte så riktigt litet.

Det är en hel del kvar att göra.. Jag ska dessutom utan det ni ser skaffa lite mer sängbord, kuddar, tavlor, förvaring och sen så ska jag köpa något bra ljus för foton!

Jag har ju just nu en rörig sminkbord/smrivbord blandning, men planen va inte det utan att jag ska sen ha separat sminkbord och skrivbord.

Jag har alltså tagit lite bilder under 2 veckors tid och ni fattar ju själva utvecklingen.

Börjar med nu sen går bilderna till hur det va för en vecka desan, nu har jag fått iden att ha makeup och datorn på skrivbord men jag håller bara på att få ett bra möbel och inredningsföretag online att hitta som jag kan ta en order i från för jag tycker det är bättre och smidigare än att släpa på möbler från stan och hem, i bil.

 

Lite o ordning, rörig sminkförvaring.. Måste bara komma på hur jag ska fixa det och med hjälp av vilken webbutik att fixa ordern med!

Denna chrome krukan har jag sprayat själv och blomman är en vanlig från ICA samt trasiga glagögon och lite dekoration från lagerhaus, samt ser att de ligger en klarna i bilden! Någon som vill betala? haha.

Men absolut det mest perfekta av allt, datorn som jag köpte från netonnet, där allt magiskt händer det vill säga 😉

Sen ser ni min tavla i bakrunden vilket är en egen framkallad förstorning från vogue magazin årtal 1950*

 

 

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*