makeover rum, och tippat!

 

 

hallå

Just nu sitter jag på mitt härliga arbetsbord som jag gjorde i ordning igår.  Jag är så nöjd med detta nu, så jag precis vill ha det.

Jag har länge jobbat på en arbetsplats men köpte senaste i höstas ett för litet arbetsbord som nu mera är mitt makeup bord, där jag gör mig fin o sminkar mig.

Så som ni märker så älskar jag en viss stil på rum saker, det är vit lila o så guld, jag gillar stil fulla moderna konster och min favorit är min tidningshållare i fin guld!

Samt att dela upp makeup och arbets bänken. aså toppen!

Online kollade jag just på betting och odds, jag fattar inget av det knappt.. Men som jag tidigare sa en gång så skulle jag testa det ev. Kan ju eventuellt utveckas till pro ju!

Haha, så kan såklart bli pengar ju på spel odds och betting. Är ni intresserade så kör.

men nu tillbaks till mig. Från nu ska jag bli kvitt mina OCD och så självklart bara arbeta på, då jag har magasin att dtriva och mail att sköta.

Jag vill typ alltså starta grymt liv utan ångest. Och då skulle jag kunna sköta mitt liv enormt bra. Så maybe nu kunde jag försöka mig på bettinget och börja satsa. Så såfort lönen kommer kommer jag göra det. Testa i alla fall. För who knows, kanske blir det mille 😀

Ska hålla det låg ju för det finns så många som blivit beroende av poker och online spel!

 

 

 

 

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*