Manchester City on valmis jatkamaan Ilkay Gundoganista

Uuden raportin mukaan Ilkay Gundogan lähtee Manchester Citystä kesällä, ja hänen nykyistä sopimustaan ​​Etihad Stadiumilla on jäljellä hieman yli vuosi. Se olisi yllätys Manchester City pelipaita oleville faneille. Saksalainen tähti, 31, on ollut yksi Cityn vaikuttavimmista keskikenttäpelaajista siitä lähtien, kun hänen 20 miljoonan punnan muutoksensa Borussia Dortmundista vuonna 2016. Tämä tuo hänen ja Pep Guardiolan välisen suhteen päätökseen kuuden vuoden oltuaan yhdessä sen jälkeen, kun City hankki saksalaisen Borussiasta. Dortmundille 21 miljoonaa puntaa vuonna 2016 Daily Mailin mukaan. Huolimatta aiemmista raporteista, jotka ehdottivat, että City aikoo palkita hänen muotonsa uudella sopimuksella, nyt näyttää siltä, ​​​​että he ovat valmiita siirtymään Saksan maajoukkueen pelaajasta, joka käyttää numero 8 Jalkapallo pelipaita.

Saksalainen on pelannut 42 ottelua kaikissa kilpailuissa ja tehnyt kahdeksan maalia, mutta on aloittanut hieman yli 50 % 26 Valioliigan ottelusta, joissa hän on pelannut. Sportsmail ymmärtää, että Guardiolan ensimmäisestä hankinnasta on kerrottu, että hän voi vapaasti löytää toisen seuran, jolla on yksi pelaaja. vuosi sopimustaan ​​jäljellä Etihad Stadiumilla. Gundo on ollut valtava pala Cityn palapeliä ja sen vuoksi, mitä varten hänet tuotiin, hän on ylittänyt sopimuksensa. Saksan maajoukkueen pelaaja on mukana Cityn viimeisessä liigakampanjan ottelussa Aston Villaa vastaan ​​viikonloppuna, mikä saattaa olla hänen viimeinen esiintymisensä Bluesin Manchester City pelipaita.

Kolme Valioliigan mestaruutta, FA Cupin ja neljä Carabao Cupia voittanut Gundoganin palkintokaappi näyttää melko hedelmälliseltä kuuden upean kauden jälkeen Etihad Stadiumilla. Hän on ollut Cityn loistava palvelija viimeisen kuuden vuoden ajan, ja monet Jalkapallo pelipaita pukeutuvat fanit ovat surullisia nähdessään hänen lähtevän tänä kesänä. Ymmärretään, että 31-vuotias haluaa olla varma paikastaan ​​avauskokoonpanossa viikoittain, eikä Pep Guardiola pystyisi lupaamaan haluttua peliaikaa. City on jo sopinut hankkivansa Borussia Dortmundin hyökkääjän Erling Haalandin ennen ensi kautta, sekä tuovansa River Platen hyökkääjän Julian Alvarezin.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

wordpress hemsida wordpress hemsida