VM 2018: Indisk fan dör i bilolycka i Sochi

En indisk fotbollsfläkt, som var i Ryssland för VM, dog i en bilkrasch på lördag på en väg nära turneringsvärdstaden Sochi, enligt en rapport från ny agentur Interfax.

Händelsen, den första rapporterade döden av en VM-besökare till Ryssland, skylldes av polisen på föraren, även om ryska vägar är ökända och hävdade över 19 000 liv i 2017. billiga fotbollströjor barn

Ett uttalande som släpptes av den regionala polisavdelningen sa att en rysk taxichaufför och en indisk medborgare dog på scenen och en annan indisk passagerare togs till sjukhuset. Det sa inte om offren höll VM-biljetter.

”Klockan kl. 06.50 informerades polisavdelningen i Sochi polisavdelningen om en trafikolycka på vägen mellan Adler och Krasnaya Polyana”, säger uttalandet.

”Enligt preliminära rapporter körde Renault Logan-taxan på fel sida av vägen, strider mot trafikreglerna och kraschade in i en buss, säger uttalandet.

Den bergiga vägen mellan de två södra semesterorterna ligger nära VM-stadens Sochi, där Uruguay på lördagskväll är inställd på att ta Portugal i ett av de första spelen i knockout-stadierna av turneringen.

Den person som är sjukhusen till följd av kraschen är i stabil skick, sade polisutskottet.

psg fotbollströja barn

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*