Möten m engagerade människor ❤️

20131030-221611.jpg
Vilken energi, dessa tjejer från ”Trygg i Norrtälje kommun”,har. Denice, Marita, Sophie o Margareta som de heter, arbetar med samverkan mellan olika organisationer, kommun o Polis. Allt för att förebygga missbruk o brott ibland ungdomar.
Jag har i dag haft den äran att vara Moderator under konferansen ”Ung i Roslagen” , som har pågått hela dagen, med olika intressanta föreläsare samt självaste justitieminister Beatrice Ask.
Den stora utgångspunkten, har varit just Samverkan! Äntligen, har man börjat fatta att samverkan är det effektivaste sättet att åstadkomma framsteg på riktigt. Genom att ”fånga upp” ungdomar tidigt, kan de slippa de värsta skadorna av missbruk. I längden blir det ju också billigare. Tungt missbruk är kostsamt på de flesta plan.

20131030-223016.jpg
Självklart har jag även köpt ”Roslagsblomman” i dag. Den är till förmån för barn och ungdomar som inte har medel, till en meningsfull fritid.
Känner mig alldeles varm o glad av att fått möta alla dessa engagerade människor, som verkligen gör något för ett bättre samhälle!
Jag önskar er allt lycka till med ert fortsatta arbete!!

20131030-223400.jpg
Kärlek & Ljus!
//Pernilla

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.