Midvinternattens köld är hård..

…regnet och blåsten piska och vina…
Midsommar bjöd ju verkligen på sommarkänsla! Visserligen var jag i skärgården med nära och kära som sig bör, men känslan av julbord m firman var ett faktum haha..

20140623-214726-78446409.jpg
Men med dessa underbara människor, min familj och gamla vänner, spelade verkligen inte vädret någon roll. Jag är alldeles varm inombords av alla skratt och intressanta samtal. Nu är jag tillbaks i verkligheten igen med laddning inför helgens föreställningar i Norrtäljes otämjda skörgårdsmiljö :p

20140623-215051-78651472.jpg
PS. Det var jag som fixade ostbrickan och hatare av stark ost som jag är, så fick det bli detta arangemang! En regelrätt ”töntost” som hushållsosten!! Haha…och den fick inte sällskap ens av någon mognare kollega 😉
Men vet ni vad?!?
Vi överlevde det också!! Det är inte konstigare än så, kärlek o samvaro är viktigare än att traditionerna efterlevs till punkt o pricka..ds
Kram ☀️☀️Pernilla☀️☔️

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *