Frannygalan 2015

Att få jobba på Frannygalan på Grand Hotell i Stockholm var mustigt inspirerande. Duktiga och skickliga Fraicaistagare från hela landet träffades och prisades. Extra roligt blir det att få vara med och prisa Husman & Hagberg från N orrköping.

Cermonin och festen ägde rum i pampia Spegelsalen.

”Likt en sagosal från Versailles, varken mer eller mindre.” Så beskrev arkitekterna Thure Stenberg och Ludvig Peterson Spegelsalen vid invigningen 1899. Sedan dess har det festats och konfererats kungligt här.

Att Spegelsalen skapades med inspiration från Galerie des Glaces i slottet Versailles utanför Paris framgår tydligt. Salen har stora spegelfönster på långsidorna, vackra plafondmålningar och två enorma kristallkronor. Allt är guld, vitt – och speglar.

I detta stycke kulturhistoria är ni hjärtligt välkomna att festa, konferera, fira bröllop eller dela ut priser. Spegelsalen passar alla evenemang som kräver något utöver det vanliga.

konferencierer Carina & Pernilla – kul kväll på jobbet 🙂 😉 🙂

IMG_3622.JPG

IMG_3614.JPG

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *