Inte nu igen..!

Antingen har jag fått en till allergisk reaktion mot katter! Vi var ju på middag igår (lördags) och åt middag och dem har en katt där hemma. Vi hade två katter förut för några år sen, och fick ta bort dem för att jag fick en allergisk reaktion som höll i, i sex månader, så då testade vi mig för allergi av olika slag och kom fram att jag hade allergi mot katter! Jag fick allergin genom att jag inte alls kunde andas med näsan, jag var helt täppt och fick andnings svårigheter + att jag fick ont i huvudet väldigt ofta! Så nu är jag täppt igen, som tur är får jag hoppas på att det är en vanlig förkylning! Men jag blev täppt när vi satt inne i huset och åt middag, då kom det bara så där, så det känns ju som att jag ska till Vårdcentral eller så och testa mig igen för allergi! :s Inte roligt alls, är det så pass att jag är mer allergisk så kan jag inte vara där mer på middagar! Jag hoppas jag verkligen inte kommer bli sjuk, det har jag inte tid med på tanke med att jag pluggar + att jag hatar att vara sjuk även fast jag knappt blir sjuk, verken förkyld! Blir jag lite sämre så blir det ingen träning:/

Träning vid förkyldning = Big NO – No!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida