Min nya baddräkt från Nelly.com, är snart hos mig:)

Jag kollade en massa på olika baddräkter och hittade denna på http://nelly.com, jag tycker jätte mycket om denna så jag valde att köpa den, nu väntar jag bara på att den ska komma i min brevlåda! Hoppas den kommer idag:) Så fort den kommer så lägger jag upp en bild på den! Jag beställde den i helgen:) Jag tänkte också det kan vara kul att ha annat än bara bikini i sommar, som man alltid har! Baddräkten är ju också snygg till om man har korta jeans shorts;) Ska utomlands i sommar också med en tjej kompis så nu blir det att spara pengar som bara den!! Ingen mer shopping förens någon gång innan vi åker, då vill jag köpa ett par snygga jeans shorts;)


Auf Wiedersehen!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida