It´s my passion!

Nu är det dax för träning, först blir det lite gym sen tennisträning en timma från 18:00 – 19:00:) Me love training! Det bästa som finns är träning överhuvudtaget, jag har tränat sen jag var fem år gammal och kommer aldrig sluta förens den dagen då jag aldrig kan gå igen! Jag mår dåligt av när jag inte tränar, men när jag väl tränar så orkar jag precis allt, jag är sällan trött och är oftast väldigt pigg på allt. Jag förstår dem som aldrig har tränat dem kanske inte ens vill eller inte behöver, men jag hade nog inte tränat mycket om jag inte hade börjat och fortsatt ifrån att jag var fem år gammal, täning i all ära betyder allt för mig! så vi hörs senare ikväll på bloggen! Tjingeling;)

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida