In the studio!

Just nu sitter jag i studion med min kusin Cajsa som är 15 år i år och hennes två tjej kompisarna! Min kusin sjöng precis låten ”monday morning”, skit bra sjungit! Hon är riktigt bra på att sjunga, hennes tjej kompisar är också väldigt bra – jämfört med hur jag kan sjunga, haha det är något jag inte kan så bra men jag har försökt många gånger, tro mig!;) Jag ska lägga upp bilder så fort jag tagit fler bilder och kommit till en datorn Så ska ni få se hur det ser ut:) Men jag kommer lägga upp bilder sen när jag kommer hem ikväll:) För nu ska jag fortsätta lyssna på dem tre underbaringarna som sjunger:) Puss så länge!

Nu är bilderna inne, tänkte bara säga att jag sjöng faktiskt in en låt i Studion idag, Hallelujah! haha rolig grej, men jag ska nu varje onsdag från och med nästa vecka igen gå till studion och sjunga in låtar! Så nu blir det träna och träna en massa på en ny låt!;) God Natt alla!

Våran Manager!
Cajsa och Linnea:)


Underbara kusin Cajsa:)


Söta tjejer!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida