11 Mars 2012

Idag har jag varit inne i stan med pojkvänn och strosat runt lite, var innen på mio och köpte en ny filt och kaffe muggar. Sen var vi och käkade och jag åt wokade äggnudlar med kyckling och grönsaker, min favorit! så nu är vi hemma och tar det lugnt sen ska jag snart börja dra mig hemåt, och plugga.. suck!

Jag lovade en läsare att lägga upp bild på mig när jag har på min baddräkt för hur det ser ut på mig, det är ganska svårt att förklara hur den sitter;) men men här kommer fem bilder som jag visar upp, jag vill inte lägga upp på hela mig, men hoppas man ser hur den ser ut på mig! Det jag kan säga om den är att den är jätte snygg på och väldigt bekväm, otroligt snygg till korta jeans shorts:)

Ps: Jag har inte världens snyggaste kropp, visst jag är smal men jag tränar mycket också. Men först tänkte jag att den kommer inte passa min kropp som jag inte är nöjd med varje dag! Men jo den är skit snygg, baddräkten gör mig snygg:) Hoppas ni fick insperation av denna typen av baddräkt, jag vet att många funderar på denna, den kostar 800 kr men jag känner att den är värd det! Jag viktigt att tänka på om ni köper den är att läsa på lilla lappen så sitter på baddräkten hur ni ska sköta baddräkten:) Kram kram

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida