End of summer

Har haft fullt upp senaste veckorna och har nu äntligen kommit tillbaka till Milano efter sommarn!

Spenderade förra helgen i London, vilket blev väldigt stressigt då jag i sista stund blev erbjuden att visa upp min kollektion på MFSHOW i Madrid där dom i samarbete med gin märket MOM presenterade nya märken. Men då de ”blev av med” mitt viktigaste plagg, BAMBOO linnet, så hittade jag, tack vare en kompis kompis en kille i London som kunde sy upp ett nytt linne på TVÅ timmar! Var också tvunget att komma dit då jag lämnat mina prototypes till min kompis Madeleine gjort en photoshoot med min kollektion och tanken var att ändå hämta upp mina saker där, så allt ordnat till slut! Istället för 4 dagar blev det alltså 1 1/2 dag i London och sedan vidare till Madrid. Mer om MFSHOW imorgon!

image

imageimage

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.