Varför är jag här

Världsekonomin har ökat väsentligt jämfört med 20 år sedan, så det är en mycket välmående scen. Men sådana prestationer kan bara jämföras med det förflutna. Nu när den reala ekonomin har nått taket, är det nödvändigt att leta efter nya ekonomiska modeller att försöka. Internetekonomin har utvecklats snabbt, men många människor på detta område har redan dragits tillbaka. Det är självklart inte lätt att lyckas med detta.

En annan ny ekonomisk situation har uppstått: det är cryptocurrencyekonomin, till exempel Bitcoin och litecoin är alla kryptokurser som är ett stort problem. Det finns dock relativt få personer inom den här sektorn, så jag kom hit för att prata om denna nya ekonomiska situation, tillsammans med människor som delar samma idéer med mig. I framtiden kommer jag att publicera kunskap om bransch, nyheter och mina åsikter från tid till annan. Jag är mycket tacksam för den här plattformen.

1 kommentar

1 kommentar till Varför är jag här

  1. Hej, Det här är en kommentar.
    För att komma igång med moderering, redigering och radering av kommentarer, besök sidan för kommentarer i adminpanelen.
    Kommentarsförfattares visningsbilder kommer från Gravatar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*