Intern

image

Hej! Mitt namn är Martin,  jag är 20 år gammal och är den nya praktikanten på kristallgrottan. Jag tog studenten sommaren 13, från samhällsvetenskapliga linjen i Eskilstuna. Jag kommer framöver ta hand om stor del av de socialamedier som Kristallgrottan/Dominique använder sig av. (Instagram, Facebook & bloggen)  Jag kommer fokusera mer på butiks delen i salongen. Genom att försöka visa mer av de produkter som finns här, mer än de behandlingar som erbjuds. Vi får se vad jag kan hitta på, ska göra mitt bästa för att använda min fantasi. Det roliga med den här praktikplatsen är att salongen växer för varje dag och utbutdet av produkter ökar. Ska bli roligt att få följ med på en liten del av salongens utveckling.  Ta  hand om er & ha en trevlig helg! ♡

/ Martin. W

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *