Över en miljon unika besökare!

Improveme.se fortsätter att växa och har på kort tid rekordökat sin trafik! Glädjande nog har Improveme Online Network nu över en miljon unika besökare varje vecka* och är tveklöst Sveriges mest attraktiva plattform för annonsörer som vänder sig till målgruppen kvinnor i olika åldrar.

 

Men ingen ro eller vila för den saken skull. Det strategiskt långsiktiga arbetet med att skapa den perfekta plattformen fortsätter och innebär en rad nya förbättringar av sajten. De närmsta veckorna kommer vi att presentera en rad olika nyheter som gör att både besökare och annonsörer kommer uppskatta oss ännu mer. Och tack till dig som besöker oss! Du har väl inte missat att du kan skapa Sveriges snyggaste blogg på improveme.se? 

*Nielsen Online Raiting/Kia Index v.14 2011.

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *