Landets snyggaste politiker?

Har skönhet och politik med varandra att göra? Spontant kanske man vill säga nej, men vid närmare eftertanke så finns ändå en viss koppling. Ta exempelvis den elegante snyggingen John F Kennedy. Hade hans politiska framgång varit lika stor om han inte varit så bildskön? Förmodligen inte. Och hur många röster kammade Fredrik Reinfeldt hem genom sina bruna ögon? Ingen som vet, men att många väljare går på look och utseende är ingen hemlighet.

 

Nästa vecka reser improveme.se:s redaktion till Gotland och Visby för att delta i Almedalsveckan, där de politiska partierna samlas för seminarier, tal och annat skoj. På plats kommer improveme.se också tillkännage vem svenskarna anser vara den snyggaste politikern i landet. Omröstningen pågår för fullt och du kan själv vara med och rösta på din kandidat genom att klicka här.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida