VIP-inbjudan på posten

Det finns festfixare… och så finns det festfixare. Det är alltid lika roligt när jag får inbjudningar av PR-geniet Christos. Han lägger ner extra mycket energi på sina snygga alster, speciellt när det gäller utformning och känsla. Dessutom är Christos noga med vilka han bjuder in till sina event, vilket inte tillhör det vanligaste nu för tiden.

 

Den här gången har Christos överträffat sig själv. Årets inbjudan till golftävlingen Christos Master är verkligen top of the line. Bifogat var exempelvis ett eget och präglat spelarkort med VIP-access till aktuell golfbana i ett helt år. Inte illa alls. Att festen efter tävlingen hör till årets bästa får man se som en bonus…

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *