Oscarsgalans skönaste!

Nej, jag satt faktiskt inte uppe till halvsex imorse och följde direktsändningen av Oscarsgalan. Orkade dock se minglet från röda mattan där stjärnorna gjorde allt för att glänsa över varandra. Även om hönshjärnorna som intervjuade stjärnorna inte ställde några som helst relevanta frågor var det förvånansvärt många skådisar som uppträdde direkt oförskämt under de minutkorta frågestunderna. George Clooney muttrade bara fram korthuggna svar och Angelina Jolie var mest upptagen med att flasha sitt högra och inte särskilt snygga ben. Pinsamt.

Därför kändes det befriande när jag i morse såg bilden ovan. Duktige Colin Firth poserar med Meryl Streep som välförtjänt vann bästa kvinnliga huvudroll för sin roll i ”Järnladyn”. Två av Hollywoods absolut bästa och mest genuina skådisar. Och det gäller både på vita duken såväl som på röda mattan…

Om du också missade galan inatt så har du chansen att se ett sammandrag på Kanal 5 ikväll.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida