Om att byta blogg…

Med jämna mellanrum får jag tillfälle att uttala mig i branschpressen. I dag uppmärksammar Dagens Media att vi förlorar en av våra duktiga bloggare, tidigare borgarrådet Kristina Alvendal. Så är det ibland. Kristina har bloggat på improveme.se under två års tid och har varit en mycket uppskattad profil. Men i och med att Kristina nu har fått ett nytt spännande jobb (VD på Airport City Stockholm) ville hon ha en plattform som var mer affärsinriktad. Det tycker jag är sunt tänkt. Att blogga ska vara dynamiskt och Passion for Business passar Kristinas nuvarande position perfekt. Jag önskar henne allt gott med sitt framtida bloggande.

Improveme.se tittar ständigt på nya och intressanta bloggare. Inom kort kommer vi presentera några riktigt härliga tillskott. Men vi söker fler duktiga människor som vill förmedla sina tankar och åsikter hos oss. För mig är det viktigt att våra profilbloggare har något att säga, att de känns unika på ett eller annat sätt. Hellre kvalité än kvantitet. När reportern från Dagens Media frågade om jag hade någon önskebloggare kunde jag inte låta bli att nämna prinsessan Madeleine. Ja, tänk hur kul och intressant hennes blogg skulle kunna bli. Men det finns fler intressanta bloggprinsessor och prinsar där ute. Om du vet någon som du tror skulle passa hos så skicka gärna ett mail och berätta!

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *