Miss Voon håller en onsdag

Stjärnkrögaren Melker Anderssons asiatkrog Miss Voon har fått både ris och ros sedan öppningen. Men framför allt har restaurangen blivit en riktig snackis kring Stureplan. Alla, och då menar jag alla, pratar om Miss Voon som en ny revolutionerande upplevelse när det kommer till mat. Därför var det med stor nyfikenhet jag och mitt sällskap begav oss dit för middag igår kväll.

imageOch betyget blir gott. Servicenivån är hög, personalen trevlig och maten håller en klass som är svår att slå. Ovan ser ni en av rätterna vi avnjöt under kvällen. Smått ljuvliga hummertacos som riktigt smälte i munnen. Till sist får vi inte glömma baren där man kan smutta på helt fantastiska drinkar som Stranger in Moscow. Nu återstår det bara att se om krogen håller samma mått under helgerna då den tydligen är så fullproppad med folk att det kan vara svårt att ta sig fram i lokalen.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida