Vila i frid, Pontus

En av Sveriges mest begåvade publicister har lämnat oss. Pontus Schultz omkom under en cykeltävling i Frankrike under lördagsmorgonen. Jag träffade Pontus under tiden då jag och Johan Stael von Holstein skulle nylansera webbportalen Sourze. Vi sökte riskkapital och under resans gång fick jag tillfälle att möta Pontus flera gånger. Han var intelligent, snabbtänkt och rolig. Hade direkt svaret på flera av våra frågeställningar. Så sent som i onsdags gratulerade jag den nyblivne 40-åringen på Facebook.

Pontus Schultz arbetade som chefredaktör på Veckans Affärer och som publisher för Bonniers affärsområde B2B. Han var en uppskattad medarbetare på förlaget.

– Pontus var en helt fantastisk person. Eftersom att han var en intensiv och närvarande människa så blir det faktum att han inte finns längre väldigt svårt att förstå. Bonnier har förlorat en mycket viktig medarbetare. Alla som har arbetat med Pontus vet att vi har förlorat en varm, glad och begåvad kollega, säger Jonas Bonnier, VD på Bonnier AB.

Pontus Schultz efterlämnar hustru och tre döttrar.

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *