Mumsiga recept utöver det vanliga

pastaKokböcker i all ära. Men när du väl hittar ett recept så återstår ju b a r a  ingredienserna – och med det ett ändlöst letande efter kryddor, vitlök och olika smakpreparat i matbutiken. Suck! Lösningen är favoriten Mathem.se, din alldeles egen matbutik online. Där handlar du inte bara dina varor på ett smart sätt. Mathem.se har också en receptsamling som jag fallit för. Du väljer bland en mängd smarriga recept och simsalabim så visar sig alla komponenter i en lista bredvid maträtten. Sen klickar du bara i dem och får allt hemlevererat på en tid som du själv bestämmer. Sen kan du lägga tiden på matlagning och exempelvis fixa ihop den dillslungade pastan med kräftstjärtar ovan. Snacka om effektivt!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.