Stjärnspäckad James Bond-gala

FROM SWEDEN WITH LOVE TILL KLICKI helgen anordnades en James Bond-weekend i Stockholm dit en rad internationella Bondstjärnor var inbjudna. Förutom biovisningar av filmerna på Filmhuset i Stockholm blev jag inbjuden till en välgörenhetsgala till förmån för UNICEF. Här syns jag, James Bond-bruden Kristina Wayborn och min vän Christos på festligheterna.

007_1Dry Martins såklart.

007_3Jag fick också tillfälle att träffa den legendariske James Bond-regissören John Glen som bjöd på många underhållande minnen från 007-inspelningarna. John har regisserat både Roger Moore och Timothy Dalton som James Bond i ”Ur dödlig synvinkel” (1981), ”Octopussy” (1983), ”Levande Måltavla” (1985), ”Iskallt uppdrag” (1987) och ”Tid för hämnd” (1989).

007_2Vår bordsdam för kvällen var den mycket charmiga Kristina Wayborn som spelade den sensuella Bondbruden Magda i ”Octopussy” .

1 kommentar

1 kommentar till Stjärnspäckad James Bond-gala

  1. BennyPot skriver:

    wh0cd390512 [url=http://buycytotec.store/]cytotec[/url]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.