Mars 2018 livet i allmänhet.

Hej på er alla,

Här kommer ett litet inlägg om tiden som varit sedan sist jag bloggade. Sitter i skrivande stund med selleri sticks och sevans hummus som jag dippar dem i. Nu för tiden försöker jag arbeta på min vikt som gått upp mer än jag tänkt och trott att den kunde göra.

Självklart ska vi kvinnor älska oss själva som vi är, däremot mår jag personligen inte bra av den vikt jag har nu. Jag blir lätt andfådd och känner mig inte lika vital och frisk som jag vill göra. Jag har startat tillsammans med min bästa Maria en facebookgrupp som heter 100 träningspass innan midsommar som är ett led i att uppnå mina mål. Däremot vet jag mycket väl om att jag behöver träna mig mer svettig och utmana mig själv mer än vad jag gör idag, när jag tränar. Nu är det mycket yoga och simning och på ganska låg motions nivå, det behövs steppas up, so to speak.

Har firat min fina Fatha som fyllde år nyligen och vi var på Magasingatans pinchos, super mysigt. Jag älskar att få lite av varje, så pinchos är ett koncept som passar mig bra, även om jag vet att många känner att de inte blir ordentligt mätta där, då får man helt enkelt beställa lite mer. Här nedan ser ni en bild på oss;

Idag har jag en städ dag och imorse var jag och Lilleman i kyrkan då vi var på palmsöndagens gudstjänst. Det är sinnesro att gå i kyrkan då och då tycker jag. Eftersom städning inte är min favorit syssla här i världen så varvar jag städ med något kul och håller på så ända tills det ser någorlunda rent ut i hemmet. Förra helgen och denna helg har jag sett en del bra filmer så lägger upp dem här som lite film inspiration till er läsare;

Rekommenderar er alla dessa filmer och jag ser dem alla som favoritfilmer till mig. Jag har även fixat ett visitkort gällande vägledning/coachning och nästa steg blir att fixa en hemsida. Har lyssnat en hel del på motivational clips och hjärntvättat mig med success. En sak var att skriva upp 21 mål som ska vara klara innan 2018-03-21 ett år dvs, den listan är med mig vart jag än går nu. Uppdaterar er om ett år om hur många jag lyckats boka av.

Ciao

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*