Maj 2018

Hej inleder med en filtrerad duckface, 😉 Not a fuckface 😉

Maj har nu gjort sitt intågande och jag tänker att jag skriver av mig lite var jag befinner mig i livet här och nu. Tarot korts läggningar på fritiden har kommit igång rejält och det är kul eftersom jag älskar att vägleda och ge uttryck för allt som kommer till mig via intuition.

Jag och min man har skapat två låtar, vi håller på med dem så texter eller färdiga låtar är ej inristade i sten ännu. Denna månad har inledningsvis bjudit på att jag börjat i ridskola. Min lilleman har varit på familjedag på ridskola och vi har varit på ko släpp, så vi har väl längtat lite efter djur och natur med andra ord. Jag kämpar med vikten och den går bokstavligen upp och ner, jag äter ju antidepressiva och jag vet inte hur mycket det egentligen påverkar vikten. Försöker tänka på kost vardagar och försöker röra på mig, problemet kanske sitter i att jag ”försöker”. Tänker att jag bjuder på lite bilder från våra djur och natur upplevelser. Två olika vänner helt oberoende av varandra har skickat mig mantran för att dra till mig lycka och sådant som jag önskar i livet, ikväll tänker jag att jag ska gå igenom dem, jag har en del som jag önskar här i livet precis som vem som helst. Vad vore livet utan mål och mening? Något jag verkligen vill är att bli bra på relationer, jag behöver utvecklas där och vill vara både en bra vän och partner. Saknar min 13 åring som bor på Malta nu något oerhört. Att ha en morsdag utan honom gjorde ont i hjärtat. Min Lilleman har blivit en duktig läsare vilket jag känner mig stolt över eftersom läsningen kom lite senare för honom. Han har sånt fint hjärta min lilla man. Lilleman är min 8 åring som bor med mig och min partner. Nu har jag fått till ett vardagsrum och det ändå som behövs nu är lite fin lir i form av mattor och mys, så nu har jag bjudit hem folk på en mys kväll i Juni. Det är inte perfekt i hemmet ännu, men så pass att jag känner att jag kan tillstå med lite socialt. Jag vet att jag är brutalt ärlig i mitt sätt att uttrycka mig, men jag ser ingen poäng i att hymla och ge sken av att jag har något Picture perfect liv, för det har jag inte. Jag har däremot mycket kärlek inom mig och gör det bästa av det jag har att tillhandahålla med här och nu idag. Adios!

 

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*