Juni

Juni har börjat bra, skog och natur är verkligen min grej och nu ser det ju riktigt grönt och skönt ut.

Nationaldagen firade jag och lille sonen på Botaniska trädgården där vi nu var för första gången. Min favorit var helt klart klippiga trädgården och japanska dalen är en klar 2:a.

Har även varit på brännbolls AW med Lilleman och arbetskollegorna i Azaleadalen i Slottskogen och det var super mysigt. Det ju väldigt kul att se både pingviner och sälar också. Nu har vi ponnyridningen kvar att utforska.

 

Blev bjuden på vegetarisk vårrulle kväll av min vän Fatha och han är grym på att göra vårrullar. Dessutom hade han en härlig blandning av soft folk hemma hos sig. Bilden är inte på mig med en vårrulle i handen, men tänkte att jag ändå har med lite bilder. Juni känns som en månad då massor kommer att hända, även om jag kommer spendera min semester på hemmaplan i Göteborg.

 

Utöver vårrullekvällen har jag ju både hunnit med att springa 5 km på blodomloppet med jobbet och haft en AW med tarot och healing kväll hemma hos mig, då gjorde jag hemmagjord sangria. Enda gången jag tycker om rödvin är till en köttbit eller som sangria, annars är jag en vitvins tjej.

 

I början på Juli blir det vägledd meditation ute i slottskogen. Ingen kanske kommer, men det är ett positivt steg för mig att ha en tanke om det. Snart kommer jag även köra min första live tarot och det är jag lite nervös för.

Saknar min snart 14 åring som bor på Malta, men det är väl inga nyheter. Snart hoppas jag på att ha klarat av 100 träningspass innan midsommar, är admin för en grupp där vi tränat och målet är att uppnå 100 träningspass innan midsommar. Jag hoppas fixa det. Efter midsommar döps gruppen om till en grupp som har mer fokus på individuella hälsomål. Mitt mål kommer att vara att gå ner 15 kg innan julafton. Wish me luck!

 

Kanske inte det mest djupa blogginlägget, men det är skönt att skriva av sig då och då.

 

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*