Juli

Vad kan en 35 årig kvinna möjligtvis skriva om som kan vara någorlunda intressant för allmänheten att läsa om? Inte så mycket antar jag, däremot är det personligen för mig väldigt känslomässigt givande att skriva av mig i bloggen. Min snart 14 åriga prins flyttar äntligen hem till sin mamma igen, efter att ha provat på att vara och bo hos pappa ett tag. Jag har anmält och ansökt om enskild vårdnad så det blir en process att gå igenom. Det finns en hel del som jag och min tonåring behöver reda ut och reda i. Jag väljer att inte skriva så mycket om det nu eftersom jag vill ta hänsyn till hans integritet, känslor och välmående, det enda jag kan skriva är att jag har massor att bita tag i nu och nej det går inte att ”flytta” ifrån sina känslor och bekymmer de kommer ikapp dig förr eller senare. Vissa känslor får man dock helt enkelt acceptera när man själv som egen individ inte kan påverka hur den andre känner. ACCEPTANS är väl ledorden just nu och ATT TA ITU. Gamla Diana hade nog brutit ihop och gråtit varenda dag nu med tanke på allt som händer runt omkring, men vet ni vad? SHIT HAPPENS! Jag har bestämt mig för att bita ihop nu.

Har haft över min gamla studiekamrat Fatha på middag, hjälpt min väninna med vindsflytt och dem bjöd på grill till oss flytthjälpare som tack, har även varit på SANTANA konsert och vad mer? Tror jag redan skrivit om tarot AW jag hade hemma hos mig. Däremot har jag haft min första vägledda meditation utomhus och vi blev 3 tappra riddare. Får se hur många som kommer nästa tillfälle. Min Lilleman går i en bokklubb och har gått på sommar simskola. Är riktigt stolt över honom som läser bok efter bok efter bok. Har fixat en dagbok nu så han ska få skriva av sig han med. Hade min första barnvakt i Göteborg då vi skulle på SANTANA och det gick bra och kändes bra. Nu jobbar jag heltid igen men har en veckas semester vecka 30. Då åker vi hela familjen på en liten mini semester som kan behövas mitt i allt som är runt omkring. Tarot har tagit fart mitt i allt annat så det känns ju kul att man får positiv respons i och med det.

Ps. Bilden ovan på mig och Fatha är tagen för 3-4 år sedan. Jag är blond numer och han är kortklippt/rakad.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*