L´ORÉAL PROFESSIONNEL Fresh Dust

Formula: Sprayformula med en typisk ”hårsprays-doft”.

Hårtyp: Oljig hårbotten.

Utlovar: Ett torrschampo i sprayform som absorberar oljan i hårbotten och lämnar en fräsch doft, utan rester. Återupplivar och fräschar upp håret direkt.

Resultat:Absorbtionsförmågan fungerar helt okej. Du måste dock applicera ganska generöst (vid oljig hårbotten) så den är inte särskilt dryg. När det gäller att rester på hårstråna lämar sprayet en vit nyans som lätt borstas ur. Den ger ingen volym, men det utlovar den inte heller. Den fräscha doften som däremot utlovas uteblir. Den doftar snarare hårspray från 80- talet. Doften försvinner dock direkt efter applicering.

Pris: 189 SEK (150 ml)

Betyg: 2,5/5

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *