Buy & Don´t Buy för 100 – 150 SEK

  ESSIE är ju kända för sitt breda utbud av vårdande och skyddande nagel-produkter som gör allt    från att ridge filling till att påskynda nagelns växt. Jag rekommenderar deras toppsäljare Apricot Cuticle Oil som gör underverk får både torra naglar som delar på sig och trasiga nagelband. Ska masseras in två gånger per dag för bästa resultat, och mjukar upp nagelbanden så att de blir lättare att föra ner och forma. Och det bästa av allt: VÄRLDENS UNDERBARASTE APRIKOSDOFT!

Pris: 145 SEK

Waterproof star eyeshadow and liner från SEPHORA har fått blandad kritik bland skönhetsbloggare. Formulan är visserligen vattenfast men torkar så snabbt att det inte går att sota eller sudda den. Nyanserna är fantastiskt fina men jag tycker varken att den är tillräckligt pigmentrik eller hård för att kunna göra en skarp liner för. Dessutom är formulans hållbarhet i burken inte den bästa om du inte använder den upp den i relativt snabb takt.

Pris: 105 SEK

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *