Den här veckan assssoo!

Jag har verkligen haft ont i magen konstant den här veckan även fast jag har undvikit laktosprodukter och hållt koll. Dock åt jag både smör, mjölk och ost igår som gjorde att min kropp ville döda mig långsamt och plågsamt!
Idag har jag bara ätit smör men det är inte mycket och ändå har jag haft ont konstant under hela dagen. När jag skulle på scen så hann jag bara ställa mig och sekunden efter vek min kropp ihop sig och det gick helt enkelt inte!
Frågat runt lite bland kompisar vad som kan va bra att tänka på, även en barndomsvän som jag saknar så äckligt mycket. Det är nog anledningen till att uppdateringen har sugit idag men det är såna dagar som kommer då och då. Det blir bättre imon då det är första torsdagen jag är i skolan under hela vårterminen!
Hej hemma och sover 😮
Usch, laktos är fan inte kul när man börjar bli riktigt känslig. Dock kanske det kan va lite pga stressen.
Sista terminen någonsin i skolan, det är så sjukt!!

20140129-190339.jpg

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *