Fått hem almanackan!

Jag beställde för någon vecka sen en almanacka från det HÄR stället och jag visste att jag valde liten men trodde inte den skulle vara SÅ liten 😮
Det gjorde mig lite besviken faktiskt 🙁

Trodde den skulle vara lite större så man inte behövde skriva så smått men jag ska nog vänja mig vid storleken ju mer jag använder den. Jag måste ju ha något jag skriver ner mina läxor, viktiga datum som när jag ska fotograferas, om jag har planerat något just den dagen, veckans träning m.m.
Så jag håller koll för just nu är mitt huvud verkligen någon helt annanstans än där jag är!
Jag har ett minne på 5 sekunder och jag hatar det, det är nog anledningen till att jag beställde en almanacka, så om du känner igen dig så borde du nog göra likadant 😉

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *