Mad Max pepp!

Står i lobbyn hos Avalanche. Det är ett företag som utvecklar spel och deras nya satsning är Mad Max.  Jag är här för ett pressevent där spelet ska visas upp och förhoppningsvis provspelas.

Igår såg jag filmen som spelet inte är baserad på, även om man använt samma stil och huvudkaraktären Max. Mad Max-Fury Road som den nya filmen heter var verkligen, verkligen bra. Jag blev förvånad över djupet den hade. Det är sällan actionfilmer levererar ens en hyvens berättelse ihop med alla sprängladdningar. Älskade Charlize Theron som Furiosa, hon är min nya idol. Så jävla skön brud!

Nu måste jag kila, jag lägger upp fler bilder och liknande senare idag. Ha en fin dag i solen kära läsare <3

image

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *