Deppväder

Här sitter jag hemma i tjocktröja och fryser, undrar vad fan som hände med den svenska sommaren som Ida sjunger om. Har inte sett den på flera veckor och inte ser den ut att komma heller.

Bild 2015-07-29 kl. 21.08 #3

Håller på att ladda ned ett spel som heter Life is Strange som tar en evighet att få ned på PS4:an. Men det går framåt, sakta men säkert.

Life is strange är ett spel som är uppbyggt i episoder, som en tv-serie ungefär. Varje episod tar cirka två timmar att spela igenom och det är busenkelt att spela, det gäller mest att gå runt och prata med andra karaktärer och ta beslut. Besluten du tar kan påverka framtiden i spelet, hur berättelsen utvecklas. Tjejen som har huvudrollen kan vrida tillbaka tiden så om du tar fel beslut kan du påverka det genom att åka tillbaka och ta om beslutet. Det är en otroligt bra story och det känns inte jobbigt att spela igenom när varje episod tar så kort tid. I vanliga fall brukar spel vara på cirka tio timmar, många spel tar upp mot hundra timmar att klara av. Det är för mycket för mig som bollar med flera olika jobb, barn och annat som tar tid.

image

Det här vädret dödar mig. Så mycket regn och grått.

Idag blev jag bokad till att hålla en föreläsning om spel och spelkultur i Västerås. Det känns rätt läskigt ändå, jag är inte van att prata inför folk. Jag måste bygga upp en hel föreläsning och prata i cirka 45 minuter. Känner mig något nervös över det. På det hela så ska jag plåtas inför ett omslag på tidningen Amelia den 11:e augusti. Det är kul att plåtas men visst känns det lite pirrigt ändå. Inte mitt första omslag som jag är på dock så det ska nog gå smidigt men läskigt.

stop-being-afraid-of-what-could-go-wrong-motivational-quotes-sayings-pictures

2 kommentarer

2 kommentarer till Deppväder

  1. I am sure this article has touched all the
    internet people, its really really nice paragraph
    on building up new webpage.

  2. Billybob skriver:

    Your posting really strgaihtened me out. Thanks!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida