Bio och ölhäng

Igår tog jag ledigt från bloggen. Satt inte med min dator i knäet under hela dagen vilket var så otroligt skönt. På fredagar brukar jag vara hemma om kvällarna och förbereda artiklar inför helgen på feber.se där jag jobbar. Igår ville jag göra något annat istället och drog ut med en polare. Vi var på bio och såg Trainwreck igen och sedan tog vi några öl på en jättemysig brittisk pub.

Det var ingen vild utgång dock, jag kom hem typ 23:30 😀 Men jag hade kul och det var nice att få komma ut lite och träffa folk. Ha en fin helg allihopa, nu ska jag käka frulle och fortsätta att jobba på feber. PÖSS!

Skärmavbild 2015-08-29 kl. 11.04.47

2 kommentarer

2 kommentarer till Bio och ölhäng

  1. Ida skriver:

    Har du lösfransar? Såg på din instagram att du har jättelånga och tjocka fransar. Jättefint 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.