Stress och podcast

I dag har jag sprungit ihjäl mig. Hade en hel drös med ärenden som behövde tas hand om.

Det blev inte blodmåne inatt, jag satte väckarklockan på 4:00 men det var så molnigt ute så jag såg inget. Well, jag har en till chans år 2033, då jävlar!

Ikväll ska jag medverka i en podcast. Det blir första gången på väldigt länge som jag pratar om spel med andra spelare och till spelare. Jag har växt enormt mycket på senaste och hoppas att jag kan bidra med något värdigt. Det ska bli oerhört kul att göra sig hörd igen i ett spelforum som jag övergav förra året när jag fick nog av allt och gick under jorden.

Hittade det här citatet på nätet, tycker att det formulerar vår rädsla över att bli lämnade av den vi älskar rätt bra. Eller hur? Haha!

image

 

5 kommentarer

5 kommentarer till Stress och podcast

 1. Adam skriver:

  Aha det var tråkigt att höra. Fast kul med spelsnack såklart.
  Får man fråga varför inte overkligt eller är det privat? Tyckte det lät som att ni klickade men det kanske bara var en slump 🙂

  • fenjima skriver:

   Det har inget att göra med killarna såklart. Jag träffar Johan hela tiden eftersom han jobbar på PR-byrån som har både Sony och Plantronics, tycker jättemkt om honom och hans tjej Kerstin 🙂 Victor har jag tom hängt med någon enstaka gång och han är en sjukt skön dude.

   Jag orkar inte med kritiken, vill fylla mitt liv med posivitet. Vissa av Overkligts lyssnare känns väldigt kräsna och är bara intresserade av en typ av vinkel när det gäller spel. När jag har varit med i podden har den lilla skaran gjort sig hörd både öppet och privat i mail till killarna. Jag får så mycket hat och kritik mot mig nästan dagligen så jag vill inte aktivt söka mig efter det.

   Därför väljer jag att hålla mig under radarn i mindre spelpoddar där jag kan vara mig själv och inte känna ångest när podden publiceras.

   Förra året hade jag inga problem med att synas för jag var inte ett ”varumärke” då men nu har jag stora grejer på gång, samarbeten med stora företag som jag inte vill äventyra genom att må dåligt och inte prestera.

   • Adam29 skriver:

    Men för helvete. Usch jag blir så djupt besviken på dessa idioter så jag vet inte vad jag ska göra. Det är så otroligt tragiskt att en liten klick människor ska få förstöra på detta sätt. 🙁
    Men jag förstår dig. Du måste ju göra vad du kan för att slippa allt det där det förstår jag.
    Kul att höra att overkligt-killarna verkar vara så trevliga som de låter i podden också 🙂

 2. Adam29 skriver:

  Va kul att du ska göra pod igen. Är det overkligt? Eller spela-podden kanske? Hoppas overkligt för det var kul när du var med där sist.

  • fenjima skriver:

   Det blir inte Overkligt, kommer troligtvis aldrig vara med där igen 🙁

   Jag ska faktiskt gå tillbaka dit jag började, nämligen köra med Spelsnack från Loading. Tyckte att det skulle vara roligt att snacka med dem igen, de är så sköna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *