Wohoo! Victoria’s secret släpper nya body mist

victorias_secret_logo_mono

Jag älskar Victoria’s Secret body mist, tillsammans med en matchande bodylotion luktar man gott hela dagen. Det var dock länge sedan jag använde mina VS-produkter så jag behöver uppdatera dem känner jag.

Vilken tur för mig att VS släpper helt nya dofter i oktober, upp till nitton body mist i nya flaskor är på ingång och fem av dem är helt nya dofter. Det kommer också en bättre bodylotion som ska hålla huden återfuktad i 24 timmar. Både misten och hudkrämen får helt nya förpackningar också, jippii!!

Det bästa är att body misten bör blandas för att skapa din egen personliga doft. Sånt gillar jag, att kunna blanda och skapa eget. Det var det som jag tyckte var lite antiklimax med de dofter som redan finns, varenda tjej på stan luktar vanilj eller kokosnöt.

Undrar om man per automatik får sånna där ”fuck me-eyes” som modellen i videon får? Vad udda om vi gick tillbaka med produkterna och reklamerade skiten för att de inte fick oss att känna oss sexiga och fuckable,haha! Tänk vad mycket vi skulle behöva reklamera? Gah!

1 kommentar

1 kommentar till Wohoo! Victoria’s secret släpper nya body mist

  1. You actually make it seem really easy together with your presentation but I in finding this topic to be
    actually something that I think I might by no means understand.
    It sort of feels too complicated and extremely vast for me.
    I am taking a look forward for your next submit, I’ll
    try to get the hold of it!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida