Spelevent med Just Cause 3

Oj oj oj, nu har veckan gått igång ordentligt för mig. From idag är det fullt ös fram tills slutet av nästa vecka, damn! Ni får veta mer snart,hihi!

Skärmavbild 2015-12-01 kl. 12.03.33

Gårdagen bjöd på ett riktigt roligt event med Bandai Namco som distribuerar spelet Just Cause 3. Det bjöds på öl, vin och Red Bull i massor, lite chips och tilltugg samt spelstationer där vi kunde sitta och spela. Jag var på plats i cirka 40 minuter sedan sprang jag och min feberkollega André till exklusiva förhandsvisningen av The Night Before, som inte var så jättebra. Filmen var rolig på sina delar men i överlag kändes den lite ”för mycket”.

Jag hade i övrigt en underbar kväll och Just Cause 3 kändes jättekul, snacka om att man kan gå bananas. Jag som inte har spelat de andra spelen lunkade fram och undrade mest vart jag skulle ta vägen, André fattade grejen direkt och började att spränga allt verkligen tog för sig. Det var som en enda stor lekplats för vuxna där man kan skapa kaos. Hur kul som helst!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

wordpress hemsida wordpress hemsida