Bästa Nintendo!

Idag var jag iväg och hämtade paket. Det kom ett par glittriga leggings som jag är helt kär i, en massa leksaker från Disney Store till barnen och så fick jag massa kul från Nintendo. Det är ännu ett företag jag samarbetar med för tillfället då jag gillar deras spel och konceptet de har. Det här med att spela tillsammans och göra det till en social grej är precis det som jag själv värdesätter. Så nu kommer jag att få spel och Amiibos att testa till WiiU och på så sätt breda ut mina speltips både här och på TV4.

image

Nästa vecka ska jag vara med i Nyhetsmorgon igen och prata om Star Wars, både om filmen och spelen som finns i nuläget. Veckan efter det är jag med igen och ger tips på spel som ni bör ha hemma under julen eller ge bort som julklapp. Jag hoppas att ni gillar mina tips i programmet, kommer att försöka tipsa om spel till nybörjare eller som går att spela ihop. Är otroligt nyfiken på Splatoon som är på väg till mig i nuläget, gillar jag det så hamnar det på listan men vi får se. Ibland tror jag att spel är som gjorda för mig men sedan när jag upplever dem så kan det kännas helt fel.

Med det sagt så ska jag sätta mig ned och köra lite Battlefront! Imorgon är det inspelning hela dagen med Robert Aschberg så jag måste typ plocka brynen och sådant som jag inte har pallat göra under dagen. Kram på er!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida