Spelhelg!

image

Damn! Har spelat Battlefront hela helgen. Med några få stopp av tittande på Ash vs Evil Dead så har det varit mycket pangande i Star Wars-världen. Under helgen fick man dubbla poäng på det man spelade så jag gick upp tio levlar! Sjukt glad tjej idag, hihi.

Snart är det nytt år och 2016 kommer att bjuda på massa kul. Jag slits mellan att åka till E3 eller Comic Con till sommaren, det börjar bli dags att beställa resa till USA om jag vill komma undan billigt. E3 hålls i Los Angeles och Comic Con hålls i San Diego, vet inte alls vilken mässa jag ska åka till. Vilka problem man har, haha!

Idag tänkte jag blogga mer än vad jag har gjort hittills. Lär finnas massor som jag har missat den senaste veckan medan jag flutit runt i min Star Wars-bubbla. Helt otroligt hur något kan sluka upp en så pass mycket. Hörs snart igen finaste!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.