Prylar, prylar och massor med prylar

Varje dag kommer nya paket hem till mig. Det är allt från spel till hörlurar, jag har en hel hög med prylar som måste testas och utvärderas. Jag har inte börjat beta av ännu men tänkte göra det i mellandagarna, det är en stor risk att man fastnar för något och får svårt att lägga undan och prova något nytt. Men jag försöker testa allt jag får hem, vissa grejer kommer på min favoritlista medan andra skickas tillbaka snabbt då de inte är något för mig.

De senaste tillskotten är ett gäng fina drönare från Parrot samt ett par hörlurar av samma märke och en Lenovoplatta med inbyggd projektor. Jag som är van vid Apples iPad blev väldigt förvånad över hur bra plattan är. Min dotter är helt såld i projektorn och kollar på sina serier med bilden uppe på taket. Mästerligt! Jag ska ta kort på det sen och visa er hur bra den fungerar.

Skärmavbild 2015-12-22 kl. 12.18.59

2 kommentarer

2 kommentarer till Prylar, prylar och massor med prylar

 1. Harocixgoope skriver:

  Propecia Generic Drug Pharmacy Achat Medicament Ivg Dutasteride Cod Accepted Sheffield vardenafil online pharmacy Propecia Y Esterilizacion Priligy Originale Vendita On Line

 2. theresa williams skriver:

  Hej, jag är Theresa Williams efter att ha varit i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade ”mina problem med min vän och hon föreslog jag skulle hellre kontakta spellcaster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det vad inga problem gjorde allt kommer att bli okej innan tre dagar, gjorde mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, vad det runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade vad han gjorde var så ledsen för allt gjorde hänt gjorde han ville att jag skulle återvända till honom, gjorde han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom gjorde vad hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löftet att någon jag känner thathave en relation problem, skulle jag vara till hjälp för att söka efter personer hänvisning honom eller henne att den enda riktiga och kraftfull spellcaster som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans e-post: [email protected] kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.
  1) Love Spells
  2) förlorad kärlek Spells
  3) skilsmässa Spells
  4) Förbindelse Spells
  5) Bindnings Spells
  6) Breakup Spells
  7) Bannlys en tidigare älskare.
  8.) Du vill främjas på kontoret
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta denna stora man om du har några problem för en hållbar lösning
  genom [email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *