Lepääkö Neymarin sydän Pariisin Saint-Germainissa?

Jos Neymarin sydän voi vakautua ja olla uskollinen Pariisin Saint-Germainille, sen tulisi olla myös hyvä valinta. Neymar on kuin hevonen levottomassa tilanteessa, jonka sydän ei ole vielä löytänyt minne se kuuluu. Valitettavasti Neymar on nyt 27-vuotias. On parempi rauhoittua ja pelata hyvin joukkueelle ja itselleen. Aluksi hän päätti ottaa pois Barcelona pelipaita sen sijaan, että olisi lisävaruste muille. Nyt hänen pitäisi yrittää todistaa, että hän voi saavuttaa tulevaisuutensa ilman Barcelonaa.

Miksi hän haluaa aina palata takaisin kun Neymar lähti Barcelonasta ja päätti taistella Paris Saint-Germain pelipaita? Tuolloin Barcelonassa ei ollut paikkaa hänelle. Nyt se on nuoremman sukupolven taistelukenttä. Onko mielenkiintoista palata takaisin? Neymarin tulisi pysyä Pariisin Saint-Germainissa todistaakseen, että hänen lähtöänsä oli oikea valinta.

Ranskan liigan viidennellä kierroksella pääpelaajat loukkasivat Paris Saint-Germainia, ja Neymar taisteli lopulta joukkueen puolesta. Mentaliteettiongelman vuoksi Neymar on keskeytetty aiemmin. Paris Saint-Germain tarvitsee pelaajia, jotka ovat valmiita taistelemaan joukkueen puolesta, ei pelaajia, jotka ovat ambivalentteja ja omistautuneita omista eduistaan. Neymarin taistelu antoi myös Pariisin Saint-Germainin voitolle jälleen peräkkäin, ja hänen loistavien jalkapallotaidonsa ansiosta kaikki uskoivat jälleen kykyensä. Paris Saint-Germain on muuttanut Neymaria ja toivoo hänen vaalivan joukkuetta. Rauhoitu ja anna kaikkien nähdä eri Neymarin.


http://fiverkkokauppa.blogdumps.net/

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *