Jännittävä jalkapallo-ottelu

2019-20 uusi jalkapallo-ottelu on vähitellen kuumentunut. Pelin koko antaa fanien katsella myös suoraa televisiota joka päivä. Leicester City voitti Southamptonin 9-0: n päässä Premier League -sarjan 10. kierroksella. Tämä ottelu vastasi yhden pelin suurinta eroa Premier League -pelissä ja loi myös suurimman vierasvoiton huippuliigan 131 vuoden historiassa. Leicester City pelipaita -pelaajien kentällä satoi vettä ja sade kostutti pelaajia, mutta pelaajien intohimo ja kunnianhimo ovat sytyttäneet koko pelin innostumisen.

Tässä historiallisessa pelissä mielenkiintoisin on maalivahdin tarina. Vuonna 1995 Manchester United voitti Ipswich Townin 9-0, ja eron teki Leicester City-maalivahdin isä, joka myös asetti ennätyksen. Southamptonin maalivahdin isä hävisi myös kerran joukkueelle joukkueen 1-7 puolesta. Heidän isänsä ja poikansa tulivat Premier League -sarjan historian ainoaksi yhden pelaajan maalivahdiksi. Hän menetti seitsemän maalia. Onko tämä Jumalan suunnitelma? Se on myös ihme jalkapallossa.

Pelin lopussa Leicester City nousi toiselle sijalle kahden pelin voittojonossa. Pelaajien upea ottelu sai kaikki muistamaan sinisen pelipaidat jalkapallo taistelutehokkuuden, joka on Leicester Cityn koskaan loistavin ottelu. Ihmeitä tapahtuu koko ajan jalkapallomaailmassa, mikä on myös faneille jännittävä aika katsella peliä.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida