10-manns Manchester City slo Fulham 2-1, Haaland lore straffespark

Manchester City tar imot Fulham i den 15. runden av Premier League. Til slutt slo Manchester City, med én person mindre, Fulham 2-1.
I bortekampen mot Dortmund ble Haaland byttet ut ved pause på grunn av en fotskade og feber. Etter det gikk han glipp av kampene mot Sevilla og Leicester City. Og mot Fulham på hjemmebane scoret Haaland, som ble frisk etter skade, det avgjørende vinnermålet for Manchester City på straffesparket.
I det 2. minuttet av pausetid ble De Bruyne sparket i 16-meteren og Manchester City fikk straffe. Haaland skjøt med venstrefoten, og selv om keeperen gjettet riktig retning, klarte han likevel ikke å hindre ballen i nettet. Etter å ha scoret, tok Haaland av seg Billige Manchester City Drakt til Barn og viftet febrilsk med trøya for å feire. På grunn av dette fikk han gult kort. Guardiola på sidelinjen var også veldig spent, og viste hvor vanskelig denne seieren var.
Lineker skrev på sine personlige sosiale medier: Ti-mann Manchester City stolte på Haalands straffespark for å lure motstanderen. Hvis de har ti mann til å utfordre hver kamp, ​​kan de spille bedre.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.