Ronaldo er motarbeidet av portugisiske statsborgere for å delta i verdensmesterskapet, landet erklærer Ronaldo-status bestemt

Ettersom åpningstiden for Qatar-VM nærmer seg stadig nærmere, har mange landslag rundt om i verden annonsert sine egne nasjonale spillerformasjoner, og de vil representere landene sine i verdenscupen. I forhold til de fleste landslag i fotball får noen landslag ekstra oppmerksomhet. Noen landslag med kjente stjerner, som Ronaldo og Messi, har blitt fulgt fra treningsstart.
Ronaldos Portugal-landslag har også offentliggjort listen over personell som deltar i verdenscupen, inkludert totalt 26 innbyttere. Dette kan være Ronaldos siste gang å ta på seg Portugal Landslagsdrakt til verdensmesterskapet. Selv om Ronaldos prestasjoner i Manchester United denne sesongen ikke er særlig gode, gir noen portugisiske statsborgere uttrykk for at det er vanskelig å forstå hvorfor Ronaldo kommer inn på landslaget denne gangen, og til og med anklager Ronaldo for å delta, noe som kan få det portugisiske fotballaget til å ikke score. et mål. Det portugisiske landslaget har imidlertid sine egne betraktninger. Landslaget trenger fortsatt Ronaldo. Det er deres nummer én stjerne. Posisjonen hans har ikke endret seg på grunn av hans prestasjoner denne sesongen. Han vil også åpne veien for det portugisiske landslaget.
Mange fans som elsker Ronaldo har også kjøpt den samme Fotballdrakter Portugal med navn på forhånd og uttrykt sin støtte til Ronaldo, i håp om at Ronaldo ikke vil bli påvirket av omverdenen, og at han kan fortsette å skape mirakler.pe mirakler.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.