Ronaldo angriper klubber mens verdensmesterskapet nærmer seg

VM i Qatar åpner offisielt denne helgen. Da fokuset fra omverdenen vendte mot VM, kom plutselig Ronaldo med en stor uttalelse. Ronaldo takket ja til et eksklusivt intervju med den berømte programlederen Morgan for noen dager siden. Under intervjuet kritiserte Ronaldo Manchester Uniteds ledelse, hovedtrener og andre aspekter.
Etter at Ronaldo bombarderte klubben, er det nesten sikkert at han er klar til å ta av Manchester United Fotballtrøye Barn helt. Selv om Ronaldos kontrakt går ut neste sommer, avsluttet Ronaldos intervju hans Manchester United-karriere tidlig. Selv om denne hendelsen har utløst sprø diskusjoner på Internett. Mange kritiserer Ronaldo, men det er også mange som støtter Ronaldo. Det kan sees at ting er mye mer komplisert enn det ser ut til.
Etter min mening er Ronaldo en stor spiller i fotballens historie, han har vunnet alt – 5 Ballon d’Ors, 5 Champions Leagues, selv om noe av oppførselen hans i år har vært upassende. Men når han kommer ut offentlig på denne måten, synes jeg folk bør lytte til hva han har å si.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.