Qatar VM: Brasil vs. Serbia, Ronaldo debuterer

Qatar-VM-gruppespillet innledet to høyprofilerte stjernedebuter – Ronaldo og Neymar.
Cristiano Ronaldo (37) vil ta på seg Billige Portugal Drakt til Barn for det femte verdensmesterskapet. Selv om Ronaldos tilstand har gått ned denne sesongen, er han utvilsomt lederen for laget. I denne gruppekampen er det portugisiske lagets mål å strebe etter førsteplassen i gruppen, for å unngå et tidlig møte med Brasil i utslagsfasen. Det ghanesiske laget opplevde ikke mye trening før VM, og ildkraften deres skulle være litt utilstrekkelig.
Stjernene i Brasil skinner i år. Selv om Neymar, som bare er 30 år gammel, sa at VM i Qatar er siste gang han skal bruke en Fotballdrakter Brasil med navn for å spille VM. Han er kjernen i det brasilianske lagets angrep. I spillet kan nesten alle kamper bidra med mål og assists. Real Madrids Vinicius og Rodrygo har prestert veldig bra denne sesongen. I tillegg har Liverpool-senter Firmino, Chelsea, midtstopper Thiago osv. et ekstremt rikt lagoppsett. Det serbiske laget, som deltar i verdenscupen for tredje gang, har et svakt forsvar og har ikke klart å kvalifisere seg til gruppen tidligere. Brasil bør kunne vinne med en stor poengsum.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.