Champions League knockout-runde, Paris ut

Det forventede motangrepet skjedde ikke. I andre runde av UEFA Champions League-runden på 16 knockout-runder beseiret Bayern Paris 2-0 igjen på hjemmebane og gikk videre til kvartfinalen med en totalscore på 3-0. Den etterlengtede konfrontasjonen ble til slutt til en ensidig situasjon.
De to sidene var i en hårfin balanse i første omgang, og Paris’ flere gunstige angrep ble løst ett etter ett av motstanderen. I andre omgang ga Paris’ skjøre forsvar Bayern en mulighet til å angripe. I det 61. minutt presset Choupo Moting, ikledd nr. 13-FC Bayern München Fotballtrøye, målet uten noe press. Dette er også hans tredje mål på de fire siste kampene mot hans tidligere eier Paris. I siste øyeblikk av kampen angrep Paris febrilsk, men den dårlige forsvarslinjen ble nok en gang grepet av Bayern. Gnabry scoret ett enkelt mål og beseglet seieren 2-0.
På slutten av kampen har Bayern avansert til topp 8 i Champions League i 4 sesonger på rad, og Bundesliga-overherren fortsetter sin egen stabilitet. Til sammenligning har ikke Fotballdrakter Paris Saint-Germain med navn dukket opp i topp 8 i Champions League på to år på rad. Superstjernepolitikken deres har også blitt hardt rammet. Det er forutsigbart at Paris, som nok en gang gikk glipp av Champions League, vil innlede et enormt sjokk denne sommeren. Det katastrofale nederlaget i Champions League denne gangen vil også med stor sannsynlighet påvirke Messis fremtidige planer for kontrakten som er i ferd med å utløpe.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *