Bayern vant 5-3, Cancelo scoret Bayerns første mål

Bayern, som beseiret Paris Saint-Germain i Champions League og avanserte sterkt, fortsatte å vise fantastiske prestasjoner i Bundesliga. Til slutt slo Bayern Augsburg 5-3 hjemme. Cancello innledet det første målet i Bayerns karriere.
Selv om gjestelagets Berisha scoret et lynmål på mindre enn to minutter, scoret Cancelo deretter et mål for laget for å utligne. Dette var også hans første mål siden han tok på seg FC Bayern München Fotballtrøye. Pavard scoret to ganger som forsvarer for å lede scoringen, Sane og Alfonso Davidson scoret. Av de 5 målene kom 4 mål fra defensive linjespillere. Bayern stolte også på denne seieren for å fortsette å stabilisere sin posisjon i toppen av Bundesliga.
I denne kampen vakte Cancelo, som scoret det første målet i Bayerns karriere, mye oppmerksomhet. Med sin utmerkede prestasjon på banen, hvorfor sitter han ofte på benken? Etter at Cancelo tok på seg Fotballdrakter FC Bayern München med navn, mistet han i utgangspunktet hovedposisjonen. Men spørsmålet om Cancelos buyout-signering har alltid vært bekymret. Jeg håper Cancelo kan fortsette å jobbe hardt og få en ideell kontrakt denne sommeren.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *